2 vuotta täyttä Mysteeriä!

2 vuotta takana

Rakas pelaajamme,

aikamme yhdessä on kulkenut kuin siivillä. Pieni Mysteerimme ei ole ollenkaan niin pieni enää. 30 000:s pelaajamme kulki ovestamme maanantaina, meillä on 20 hullun hyvää ja ammattitaitoista pelinvetäjää sekä olemme saaneet tulevalle keväälle äärimmäisen hienoja peliprojekteja tehtäväksemme. Jo tammikuun alussa julkaisimme tiedon sopimuksestamme Etelä-Karjalan Osuuskaupan eli Eekoon kanssa 3 pelihuoneen rakentamisesta Lappeenrantaan. Malttakaa vielä hetki siellä Etelä-Karjalassa, olemme pian tulossa! Peleistämme pääsee nauttimaan leppeämmillä leveysasteilla jo kesällä.

Kahden vuoden ajan olemme voineet laskea suunnittelemamme ja toteuttamamme pelit kahden käden sormilla, mutta jo lähikuukausina tarvitsemme yhden ylimääräisen käden. Seuraava pelimme on nimittäin kymmenes, ja se ei tulekaan olemaan mikä tahansa peli.

Huvittava yhteistyö

Viime vuoden lopulla sain jännittävän puhelun Helsingin Kalliosta, eräältä Mäeltä. Tuolla mäellä ei sijaitse Linnaa, vaikkakin kyllä erityisen hieno Vesilinna. Nyt voimmekin iloksemme julistaa, että teemme yhdessä Linnanmäen Huvipuiston kanssa pelin sen alueelle. Kymmenes pelimme tulee olemaan mittaluokassaan erityinen, sillä 1) se on ulkona huvipuistossa 2) se on suunniteltu 15-200 hengelle. Sisäiset vekaramme eivät malta pysyä tuolillaan miettiessämme tämän jutun hienoutta ja kaikkea sitä hattaraa jonka tulemme saamaan! Tämä megapeli valmistuu toukokuun alussa.

 

Uudet jutut

Kaiken tämän jälkeen ei voi kuin olla iloinen kaikesta hienosta mitä meille on sattunut. Näiden isojen projektienkaan keskellä emme ole malttaneet olla kehittämättä omia juttujamme. Meillä on parhaillaan suunnitteilla kaksi hienoa ja mielenkiintoista tuotetta, jotka toivottavasti otetaan ilolla vastaan. Tässä aion kuitenkin olla vielä tylsä ja olla paljastamatta juoniamme, saatte tietää niistä pikemmin kuin arvaattekaan.

Nyt juhlitaan!

Pikkuisemme 2-vuotisjuhlat ovat aivan nurkan takana. Vietämme virallista synttäriviikkoa 27.3.-1.4., jolloin aiomme järjestää teille pelaajille, rakkaimmalle ja tärkeimmälle yhteistyökumppanillemme, kaikenlaista mukavaa. Kerromme tästä lisää lähempänä.

Pelaajiemme lisäksi haluamme kiittää taas kerran kuluneesta vuodesta muutamia tärkeitä tahoja: Jussi Kämäräinen Mediaa, Eekoota, Linnanmäkeä, JAMKia, Passion Food & Baria, Shakeria (R.I.P), Ohranjyvää, Sitkoa, Artturia ja BowlD1neria. Lisäksi erityinen kiitos upeille neuvonantajillemme Pasi Teräväiselle, Sami Kettuselle sekä Johanna Soilulle.

Tämän firmanalun tasaista vaappumista läheltä seuranneena tiedämme, että juoksuunlähdön hetki ei ole enää kaukana. Voimme vain toivoa, että pysymme silloinkin perässä ja kasvamme itsekin riittävän nopeasti mukana.

Jaa tämä kirjoitus...

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tai lue lisää juttuja blogistamme!

Blogi
Viivi Keinanen

Kesätekemistä oman porukan kesken

Mitä tekemistä keksiä omalle porukalle, jos suuria väkijoukkoja haluaa vältellä? Suoratoistopalvelut on selattu läpi, ja jokainen uppoutuu omaan somekuplaansa sohvannurkkaan, kun festarireissut ja lomamatkat peruuntuvat. Näiden ideoiden toteuttaminen ei vaadi päiväkausien suunnittelua!

Lue Lisää

Päivitämme sähköposti järjestelmäämme.

Voi edelleen tilata uutiskirjeen, mutta joudut hyppäämään erilliselle sivulle. Pahoittelut tästä ylimääräisestä säädöstä. Valitse alta, minkä kaupungin uutiset haluat tilata. Klikkaa linkkiä ja täytä esiin tuleva kaavake. 

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa selvittää lukitun huoneen mysteeri. Yksi selvitetty tehtävä johtaa seuraaviin vihjeisiin, tehtäviin, avaimiin ja lukkoihin. Koko ketjun suoritettuanne ja mysteerin ratkaistuanne löytyy myös huoneen ulospääsy.

Säikyttelyä

Vaikka tarinamme ja huoneemme ovat jännittäviä, emme käytä niissä kauhua tai säikyttelyä. Mysteerillä voit huoletta keskittyä huoneen haasteiden ratkontaan pelkäämisen sijaan.

Ahtautta

Pakohuonepelejä ei ole tarkoitus pelata kuin sillit purkissa. Moni ahtaita paikkoja pelännyt henkilö on ylittänyt pelkonsa peleissämme ja tykännyt niistä erittäin paljon.

Päätöntä kilpailua

Huoneessa aika on vastustaja, eivät muut pelaajat. Onnistuminen ja hauskanpito ovat mahdollisia vaikka ette pääsisi ulos huoneesta ajoissa.

Escape room -pelissä tehtävänne on selviytyä monista haastavista, nokkeluutta ja älyä koittelevasta tehtävästä, jotka johtavat lopulta huoneen mysteerin selvittämiseen. Kuvan sanotaan kertovat paremmin kuin tuhat sanaa, joten anna oheisen videon kertoa kerralla enemmän pelien tarkoituksesta.

Kurkkaa tunnelmia videomuodossa

Kerää oikeat ihmiset

Sovi, ketkä kuuluvat 2-5 hengen joukkueeseesi. Kun varauskalenterista on löytynyt kaikille sopiva aika, voi se varata netissä tai puhelimitse.

Pelaa aikaa vastaan

Pelin aikana tarvitsette loogista päättelykykyä, luovuutta ja yhteistyötä ratkaistaksenne kaikki tehtävät. Peliänne seuraa henkilökohtainen pelinvetäjä eli mysteerikko.

Ratkaise Mysteeri!

Selvitättekö huoneesta tehtävät alle tunnissa? Pelin päätyttyä olette selvittäneet mysteerin ja pakenette huoneesta suurien tunteiden saattelemana!

Pakopelit sopivat monille erilaisille pelaajaryhmille, joista vain muutamia ovat ystäväporukat, pariskunnat, polttarit, syntymäpäiväporukat, eläkkeellejäämisjuhlat, perheet, luokkakokousryhmät ja tykyporukat. Voit lukea muutaman erilaisen ryhmän pelikokemuksista tästä blogipostauksessamme. Pakopeleissä ei vaadita fyysistä suorituskykyä, joten ne eivät sulje ketään pois. Päinvastoin, teemme nykypäivänä jopa liian vähän yhteisen päämäärän eteen meitä läheisten ihmisten kanssa. Pakopelit tarjoavat siihen hyvän tilaisuuden!